Døre og vinduer

DC Tømrer & Montage er en enmands-tømrervirksomhed, som gennem årene har lavet utallige tømreropgaver af enhver salgs for mange forskellige typer af kunder. Bag virksomheden står jeg, Dan Christensen. Jeg er udlært tømrer og har mange års erfaring med i bagagen, og jeg er altid klar til at tage mig af en ny opgave.

Jeg brænder for mit fag og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde hver eneste dag. Hvis du hyrer mig til at fikse, montere eller skifte dine døre eller vinduer, kan du altid være sikker på, at du får et fremragende resultat, som også er færdigt til tiden.

Jeg kan fikse dine døre og vinduer
Alle fortjener pæne vinduer, som de kan kigge ud af, og som ikke lukker hverken fugt eller kulde ind i dit hus eller din lejlighed. Alle fortjener også robuste og pæne døre – både indvendigt og udvendigt. Det kan DC Tømrer & Montage hjælpe dig med at få. Jeg, Dan Christensen, kan nemlig fikse dine døre eller vinduer, uanset om de er slidte, ødelagte, utætte eller grimme.

 Jeg tilbyder blandt andet

  • ​Fjernelse af ødelagte døre og vinduer
  • Udskiftning af termoruder, glaslister, tætningslister og beslag
  • ​Udskiftning af træ
  • ​Levering af færdige døre og vinduer
  • ​Montering af døre og vinduer

Vil du have et uforpligtende tilbud?
Skal du have skiftet døre og vinduer i dit hus? Eller trænger de til en renovering? Så tøv ikke med at kontakte DC Tømrer & Montage. Jeg har mange års erfaring med alle former for tømrerarbejde, og jeg har igennem mit arbejdsliv hjulpet utallige husejere med at skifte og renovere deres døre og vinduer.

Jeg er altid klar til at tage mig af endnu en tømreropgave, og jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med netop dit projekt. Hvis du er interesseret, så ring endelig til mig og få et uforpligtende tilbud på udskiftning eller renovering af dine døre eller vinduer.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os