Gulve

​Hvis du er på udkig efter en tømrer, der kan hjælpe dig med at lægge gulve, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos DC Tømrer & Montage har vi nemlig mange års erfaring med både klassiske tømreropgaver og mindre opgaver som for eksempel gulvlægning, som kræver snilde og gode hænder.

Bag DC Tømrer & Montage står jeg, Dan Christensen. Jeg er faglært tømrer og har mere end 20 års erfaring i faget. I mit daglige arbejde opererer jeg med tre nøgleord, som er med til at udvikle mig og sikrer, at du altid får et fremragende resultat, når jeg har været i gang i dit hjem.

​Jeg er først og fremmest punktlig, fordi jeg ikke vil spilde din tid. Jeg er også kvalitetsbevidst, og derfor stopper jeg ikke med at arbejde på en opgave, før den er løst til perfektion. Sidst men ikke mindst er jeg professionel, og jeg sørger altid for både at lytte til og udfordre mine kunder, så de får det bedst mulige resultat.

Gulvarbejde i høj kvalitet
Et lækkert, flot og holdbart gulv er en vigtig del af ethvert hjem. Men at lægge et gulv er ikke ret nemt – i hvert fald ikke, hvis det både skal se pænt ud og holde i mange år. Heldigvis for dig, kan du få hjælp til det af DC Tømrer & Montage. Jeg, Dan Christensen, som står bag virksomheden, har lagt og repareret rigtig mange gulve gennem tiden – og jeg har både erfaring med laminatgulve, plankegulve og parketgulve. Det betyder, at du er i rigtig gode og professionelle hænder, når du indgår et samarbejde med mig.

​Jeg tilbyder blandt andet at

  • ​Rive gamle gulve op
  • ​Reparere ødelagte gulve
  • ​Lægge nye gulve

​Jeg sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, og derfor kan du altid regne med, at dine gulve kommer til at ligge snorlige, at de ser godt ud, og at de kommer til at holde i mange år, hvis du hyrer mig til en gulvopgave.

​Har du brug for hjælp til gulvarbejde?
Jeg samler på glade kunder. Hvis du vil være en af dem, så ring eller skriv endelig til mig. Jeg er altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg vil også gerne give dit et uforpligtende – og helt gratis – tilbud på gulvlægning eller gulvoprivning.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os