Køkken og inventar

​Har du købt et nyt køkken, og mangler du nogen til at sætte det op? Eller har du brug for hjælp til at montere dit nye bryggers? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos DC Tømrer & Montage kan vi nemlig hjælpe dig med netop det.

​Med base i Skibbild har jeg, Dan Christensen, kunder i det meste af Midtjylland, og jeg er altid klar til endnu en opgave. Jeg brænder for mit fag og har igennem de sidste 20 år udført en bred vifte af tømrer- og monteringsopgaver i både stor og lille skala.

Hurtig og professionel montering
Køkkenet er for mange familier det vigtigste rum i deres hjem. Man tilbringer nemlig utroligt meget tid i køkkenet i hverdagen, når man skal kokkerere og spise det ene måltid efter det andet. Derfor er det vigtigt, at man har et funktionelt køkken, som man føler sig godt tilpas i. Og når først man har fundet sit drømmekøkken, bliver man ofte utålmodig med at få sat det op. Heldigvis for dig kan jeg sørge for, at dit køkken bliver sat hurtigt og professionelt op.

​Jeg har mange års erfaring med montering af alle former for køkkener. Men jeg har også kompetencer til at sætte andre former for inventar op. Jeg kan blandt andet montere dit:

  • ​Køkken
  • ​Bryggers
  • ​Walk-in closet
  • ​Skydelåger

 

Skal jeg sætte dit køkken op?
Uanset hvad du skal have monteret, så tøv ikke med at kontakte mig på enten mail eller telefon. Jeg er altid klar til at tage imod nye opgaver – både store og små.

​Hvis du er usikker på, hvad jeg kan hjælpe dig med, er du også meget velkommen til at hive fat i mig. Så tager vi en snak om dine ønsker, ligesom du også kan få et uforpligtende – og helt gratis – tilbud med på vejen.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os