Tømrerarbejde

DC Tømrer & Montage er en lille men yderst professionel enmands-tømrervirksomhed, som har mange års erfaring med alle former for tømrer- og montageopgaver.

​Bag virksomheden står jeg, Dan Christensen. Jeg er faglært tømrer, og igennem årene har jeg arbejdet med alverdens former for større og mindre byggeprojekter.

​Med base i Skibbild udfører jeg byggeopgaver for en lang række forskellige kunder i Midtjylland. Jeg brænder for mit fag, og jeg er altid klar til at træde til, hvis du skal have monteret nye vinduer i dit hus, have lagt gulv eller bygget et nyt haveskur til alle dine haveredskaber

Kvalitetsbevidst og professionel
Her hos DC Tømrer & Montage arbejder jeg ud fra tre nøgleord, som udfordrer og udvikler mig og sikrer, at jeg leverer et fremragende stykke arbejde – hver eneste gang.

Jeg er kvalitetsbevidst, og jeg går ikke hjem, før mit arbejde er 100 procent i orden. God kvalitet på både materialer og metoder er nemlig vejen frem til et holdbart og flot resultat. Jeg er også punktlig, fordi jeg ved, hvor træls det er at leve i byggerod. Derfor kan du altid regne med, at jeg overholder både dine og mine egne tidsfrister. Sidst men ikke mindst er jeg helt igennem professionel, og jeg sætter en ære i at lytte til mine kunders ønsker og at føre deres største bolig- og byggedrømme ud i livet.

​Jeg udfører langt de fleste former for tømrer- og montagearbejde, og jeg arbejder altid hårdt for at levere et fremragende stykke arbejde – både på store og små projekter samt nemme og svære projekter. Jeg har blandt andet kompetencer indenfor:

  • ​Tømrerarbejde
  • ​Vindues- og dørmontage
  • ​Fugning
  • ​Gulvlægning
  • ​Tagarbejde
  • ​Isolering
  • ​Køkkenmontage

​Skal jeg hjælpe dig med din næste tømreropgave?
Hvis du står og mangler en dygtig, professionel og punktlig tømrer til at montere en ny hoveddør i dit hus, sætte et køkken op eller isolere dit loft, så skal du hive fat i DC Tømrer & Montage. Jeg, Dan Christensen, har mange års erfaring med alle former for tømrer- og montagearbejde, og jeg brænder for at opfylde dine bolig- og byggedrømme

​Ring eller skriv blot til mig, hvis du vil vide mere om, hvad jeg kan gøre for netop dig. Jeg vil meget gerne tage en snak med dig om dine ønsker og drømme og give dig et uforpligtende – og helt gratis – tilbud på din tømreropgave. Vi snakkes ved!

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os